+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness Hotel Vyhlídka Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 70 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    91%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anna Churavá

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • krásna okolní krajina vybavení hotelu bazén dobré jídlo

  • hlučné prostředí u bazénu málo informací o okolí

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Rudolf

para, 9.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
73 %
  • Líbil se nám interier hotelu ,prostorné pokoje.

  • V restauraci chybí profesionální kávovar a výběr jídla u snídaně neodpovídá čtyřem hvězdičkám.V postelích byly proležené matrace.

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Nachlinger

para, 14.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
0 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Miroslav Macho

podróżujący w pojedynkę, 14.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělý personál, úroveň ubytování, profesionální přístup a služby, výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Josef Cach

podróżujący w pojedynkę, 9.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Naprosto fascinující a bezkonkurenční výhled, klidný čistý rodinný hotel

  • Trochu nás zklamalo welnes. Masáže super, ale jedna sauna s rozbitým vědrem a bez ochlazujícího bazénku mi na 4 hvězdy přijde málo. Slibovaná voda s jablky ve welnes, opravdu je, ale na chodbě u masáži. Čekala bych ji právě u sauny. Bohužel i na večeři při svickach v létě zapomeňte, jsou do 19 h a to je ještě světlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Čermáková

para, 3.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
72 %
  • Hotel je dobře vybavený,čistý,jídlo skvělé

  • při příjezdu neměli o nás rezervaci,při objednání masáže ( v ceně balíčku ) na večerní hodinu 21.15 o tom neměl pan masér ani tušení.A při odjezdu jsme prý nezaplatili nějakou službu wellnes,kterou jsme si ale vůbec neobjednali.Docela neprofesionální přístup na recepci

Personál
6
Služby
4
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 15.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • VŠE

  • zahrada,venkovní sezení,venkovní kuželky, atd. Je třeba to uvést do pořádku. Jste přece 4 HVĚZDIČKOVÝ HOTEL

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka

inna grupa, 19.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Sojka

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2017

Kladno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Kraus

para, 3.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 23.3.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • Byli jsme ze všemi službami velice spokojeni.Děkujeme

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Vyhlídka replied to this review.
Velice děkujeme.
Jsme rádi že jste byli spokojeni.

Květa Prouzová,DiS.

para, 19.3.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi se nám pobyt líbil, krásný hotel, výborné jídlo a ochotný personál - vše OK. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

grupa przyjaciół, 12.3.2017

Chomutov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc se nám tu líbilo. Určitě se ještě vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Štěrbová

podróżujący w pojedynkę, 12.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Pobyt jsme si užili, tak, jak jsme si představovali. Využili jsme saunu i slaný bazén, to bylo skvělé. Zdejší kuchyně je výborná.

  • Ač byl hotel při našem příjezdu téměř prázdný , neubytovali nás dříve, než ve 14 hodin. Chápala bych, kdyby byl hotel plný k prasknutí, ale toto mi přišlo přinejmenším zvláštní. Dále se mi nelíbilo, že v den našeho příjezdu byla na pokoji zima, že se topí bylo znát až večer kolem 20 hodiny. Myslím, že by pomohlo pustit teplo na pokoje dříve, než těsně před příjezdem hostů. Je pravda, že jsme dostali dvě deky navíc, ale to myslím není řešení.

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Luboš Šoukal

para, 20.9.2016

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.