+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Wellness Hotel Vyhlídka Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 70 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anna Churavá

Einzelreisende, 10.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • krásna okolní krajina vybavení hotelu bazén dobré jídlo

  • hlučné prostředí u bazénu málo informací o okolí

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Rudolf

Älteres Paar, 9.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
73 %
  • Líbil se nám interier hotelu ,prostorné pokoje.

  • V restauraci chybí profesionální kávovar a výběr jídla u snídaně neodpovídá čtyřem hvězdičkám.V postelích byly proležené matrace.

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Nachlinger

Älteres Paar, 14.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
0 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Miroslav Macho

Einzelreisende, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělý personál, úroveň ubytování, profesionální přístup a služby, výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 13.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Josef Cach

Einzelreisende, 9.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Naprosto fascinující a bezkonkurenční výhled, klidný čistý rodinný hotel

  • Trochu nás zklamalo welnes. Masáže super, ale jedna sauna s rozbitým vědrem a bez ochlazujícího bazénku mi na 4 hvězdy přijde málo. Slibovaná voda s jablky ve welnes, opravdu je, ale na chodbě u masáži. Čekala bych ji právě u sauny. Bohužel i na večeři při svickach v létě zapomeňte, jsou do 19 h a to je ještě světlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Čermáková

Älteres Paar, 3.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Hotel je dobře vybavený,čistý,jídlo skvělé

  • při příjezdu neměli o nás rezervaci,při objednání masáže ( v ceně balíčku ) na večerní hodinu 21.15 o tom neměl pan masér ani tušení.A při odjezdu jsme prý nezaplatili nějakou službu wellnes,kterou jsme si ale vůbec neobjednali.Docela neprofesionální přístup na recepci

Personál
6
Služby
4
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 15.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • VŠE

  • zahrada,venkovní sezení,venkovní kuželky, atd. Je třeba to uvést do pořádku. Jste přece 4 HVĚZDIČKOVÝ HOTEL

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka

andere Gruppe, 19.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Sojka

Einzelreisende, 18.6.2017

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 4.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Kraus

Älteres Paar, 3.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 23.3.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Byli jsme ze všemi službami velice spokojeni.Děkujeme

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Vyhlídka replied to this review.
Velice děkujeme.
Jsme rádi že jste byli spokojeni.

Květa Prouzová,DiS.

Älteres Paar, 19.3.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi se nám pobyt líbil, krásný hotel, výborné jídlo a ochotný personál - vše OK. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Gruppe von Freunden, 12.3.2017

Chomutov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moc se nám tu líbilo. Určitě se ještě vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Štěrbová

Einzelreisende, 12.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Pobyt jsme si užili, tak, jak jsme si představovali. Využili jsme saunu i slaný bazén, to bylo skvělé. Zdejší kuchyně je výborná.

  • Ač byl hotel při našem příjezdu téměř prázdný , neubytovali nás dříve, než ve 14 hodin. Chápala bych, kdyby byl hotel plný k prasknutí, ale toto mi přišlo přinejmenším zvláštní. Dále se mi nelíbilo, že v den našeho příjezdu byla na pokoji zima, že se topí bylo znát až večer kolem 20 hodiny. Myslím, že by pomohlo pustit teplo na pokoje dříve, než těsně před příjezdem hostů. Je pravda, že jsme dostali dvě deky navíc, ale to myslím není řešení.

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Luboš Šoukal

Älteres Paar, 20.9.2016

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.