+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Wellness Hotel Vyhlídka Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 70 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    89%
Show reviews written by:
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anna Churavá

одинокий путешественник, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • krásna okolní krajina vybavení hotelu bazén dobré jídlo

  • hlučné prostředí u bazénu málo informací o okolí

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Rudolf

Пожилые пары, 9.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
73 %
  • Líbil se nám interier hotelu ,prostorné pokoje.

  • V restauraci chybí profesionální kávovar a výběr jídla u snídaně neodpovídá čtyřem hvězdičkám.V postelích byly proležené matrace.

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Nachlinger

Пожилые пары, 14.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
0 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Miroslav Macho

одинокий путешественник, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Skvělý personál, úroveň ubytování, profesionální přístup a služby, výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Josef Cach

одинокий путешественник, 9.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Naprosto fascinující a bezkonkurenční výhled, klidný čistý rodinný hotel

  • Trochu nás zklamalo welnes. Masáže super, ale jedna sauna s rozbitým vědrem a bez ochlazujícího bazénku mi na 4 hvězdy přijde málo. Slibovaná voda s jablky ve welnes, opravdu je, ale na chodbě u masáži. Čekala bych ji právě u sauny. Bohužel i na večeři při svickach v létě zapomeňte, jsou do 19 h a to je ještě světlo.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 4.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Čermáková

Пожилые пары, 3.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
72 %
  • Hotel je dobře vybavený,čistý,jídlo skvělé

  • při příjezdu neměli o nás rezervaci,při objednání masáže ( v ceně balíčku ) na večerní hodinu 21.15 o tom neměl pan masér ani tušení.A při odjezdu jsme prý nezaplatili nějakou službu wellnes,kterou jsme si ale vůbec neobjednali.Docela neprofesionální přístup na recepci

Personál
6
Služby
4
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 15.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • VŠE

  • zahrada,venkovní sezení,venkovní kuželky, atd. Je třeba to uvést do pořádku. Jste přece 4 HVĚZDIČKOVÝ HOTEL

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka

Другая группа, 19.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Sojka

одинокий путешественник, 18.6.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 4.4.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vladimír Kraus

Пожилые пары, 3.4.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 23.3.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Byli jsme ze všemi službami velice spokojeni.Děkujeme

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Wellness Hotel Vyhlídka replied to this review.
Velice děkujeme.
Jsme rádi že jste byli spokojeni.

Květa Prouzová,DiS.

Пожилые пары, 19.3.2017

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Velmi se nám pobyt líbil, krásný hotel, výborné jídlo a ochotný personál - vše OK. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Группы друзей, 12.3.2017

Chomutov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Moc se nám tu líbilo. Určitě se ještě vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Štěrbová

одинокий путешественник, 12.12.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Pobyt jsme si užili, tak, jak jsme si představovali. Využili jsme saunu i slaný bazén, to bylo skvělé. Zdejší kuchyně je výborná.

  • Ač byl hotel při našem příjezdu téměř prázdný , neubytovali nás dříve, než ve 14 hodin. Chápala bych, kdyby byl hotel plný k prasknutí, ale toto mi přišlo přinejmenším zvláštní. Dále se mi nelíbilo, že v den našeho příjezdu byla na pokoji zima, že se topí bylo znát až večer kolem 20 hodiny. Myslím, že by pomohlo pustit teplo na pokoje dříve, než těsně před příjezdem hostů. Je pravda, že jsme dostali dvě deky navíc, ale to myslím není řešení.

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Luboš Šoukal

Пожилые пары, 20.9.2016

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.